Egyptisch Oud & Nieuw Jaar: een Creatie Portaal.

Conscious Living Doelbewust Leven Blog

Om te beginnen wil ik voor de duidelijkheid nog even in herinnering brengen dat Hebreeuwse numerologie niet alleen oude wijsheid bevat van de Joodse mystiek maar een mengeling is van en met ook de Egyptische kennis.

Sirius en Nieuwe Frequenties

Op 25 juli staan we op de drempel van een bijzondere tijd waarbij weer nieuwe energieën naar de Aarde stromen. Sirius, de Blauwe Ster verschijnt samen met de zon aan de horizon. Door de hoge frequentie van Sirius maken we een verandering door en krijgt onze spirituele ontwikkeling een enorme boost.

In het oude Egypte viert men het nieuwe jaar op 26 juli. Sirius verscheen dan weer samen met de zon aan de horizon en dat was voor de Egyptenaren het signaal voor een nieuwe start. De Nijl stroomde dan ook buiten de oevers waardoor het omliggende land weer vruchtbaarder werd en goede tijden aanbraken.
De Egyptenaren vierden Nieuwjaar met feesten en ceremonies. Beelden van de goden werden naar buiten gedragen om de vernieuwende energie van Sirius in combinatie van de zon te ontvangen.
Aan alle goden werd gevraagd om voorspoed te brengen, maar Hathor (godin van vruchtbaarheid, moederschap, erotiek, muziek en dans) was favoriet. Zij was nauw verbonden met godin Isis met wie ze later versmolt. 

De Maya’s en volgens de Galactische kalender is 25 juli ‘a Day Out Of Time’, een extra dag. Dit omdat 25 juli de laatste dag is, de 365e dag van de 13 Maanden Kalender.

Dit is nu een krachtig Creatie Portaal, ‘Dag buiten de Tijd”, waar alles mogelijk is. Alles is potentiële Manifestatie.

Deze ‘Day out of Time/ ‘Zero Point’ is het eerste deel van een groots en meeslepend Creatie Portaal dat zich jaarlijks opent op 25 juli tot 12 augustus en er dan Nieuwe Licht Codes voor de mensheid instromen.

Conscious Living Doelbewust Leven Blog Egyptisch Nieuwjar

Ceremonies.

Het is goed om hier eens bij stil te staan en op de volgende genoemde dagen een ceremonie te houden. Dit zal je ontwikkeling doen versnellen.

* 25 juli Een ceremonie waar je opschrijft welke dingen je los wilt laten om zodoende ruimte te maken voor het Nieuwe.

* 26 juli Een ceremonie waarbij je de Nieuwe Licht Codes en energieën verwelkomt en binnen laat stromen.

* 8 augustus (8-8) Lionsgate. Een ceremonie om te vieren dat de Nieuwe Energieën hun hoogtepunt bereiken.

* 12 augustus Een ceremonie om de Nieuwe Creaties in te sluiten en om in je nieuwe werkelijkheid te stappen. Manifestatie.

Het Egyptische Nieuwjaar van 2022 heeft een symbolische betekenis. Het kan het begin zijn van spirituele groei.

Dit is een tijd dat veel oud karma uit vorige levens ( ten tijde van en na het in verval raken van de helende tempels) losgelaten mag worden.

Steeds meer mensen staan open voor heling van psychische problemen die gerelateerd zijn met de traumatische ervaringen uit deze vorige levens..

Muziek, dans, kleur, maar ook symbolen als de ankh en pyramide mogen hierbij een rol spelen. Gebruik deze info bij het doen van je ceremonie.

Conscious Living Doelbewust Leven Blog Egyptisch Nieuwjar

De aanwezigheid van de Hathors.

Voordat de farao’s de macht hadden hadden we te maken met een voornamelijk vrouwelijke cultuur. Een vreedzaam, liefdevol volk met compassie, die ons hielpen met de ascensie van de Aarde. Ook leerden zij ons meer liefdevol te zijn naar onszelf, anderen en met deze frequentie te genezen.
Maar zij werden door de farao’s niet gewaardeerd.

Zeker nu is de aanwezigheid van de Hathors te voelen.

Het jaar 2022 (2+0+2+2=6) bevat het getal 6, dat hoort bij de planeet Venus waar deze inmiddels geascendeerde lichtwezens voornamelijk verblijven.

Mogelijk ervaar jij ook de ‘updates’ van de energetische frequenties. Je zult meer liefde en compassie ervaren voor jezelf, anderen en in situaties. Je zult betere keuzes kunnen maken op zowel mentale, fysieke en emotionele vlakken. Ook helpen de Hathors tweelingenzielen bij het overkomen van problemen en het helen van oude pijn zodat zij zich weer in liefde kunnen verbinden.

Conscious Living Doelbewust Leven Blog Egyptisch Nieuwjar

Geniet van het seizoen en laaf je aan het licht van de zon. Laat de nieuwe energieën volop binnenstromen.

Reacties zijn welkom!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *