Magische 7-7, Transformatie

doelbewust leven conscious living code 7-7

Code 7-7 is een zeer krachtig frequentie portaal voor transformatie, wedergeboorte, het activeren van hogere staten van bewustzijn. 

Zoals je misschien al weet… de 7/7 energie is een magische energie en Juli, de 7e maand en specifiek de datum 7-7 is een zeer krachtig frequentie portaal voor transformatie, wedergeboorte, het activeren van hogere staten van bewustzijn.

In de eerste week van juli, als de zon het verst weg is van de aarde, komen hoge frequenties van de ster Sirius naar onze planeet. Deze ondersteunen powervolle verschuivingen in bewustzijn en het ascencie proces. Een portaal van energie tussen Aarde en Sirius opent zich en dan is er veel spirituele wijsheid, voortgang en openbaringen beschikbaar voor ons.

Goddelijke wezens zoals Isis en Sekhmet supporten deze krachtige stroom van Liefde.

Sirius staat bekend als onze ‘spirituele zon’!

Gecombineerd met de mystieke, spirituele energieën van de 7 vibraties, is het een powervolle kans op transformatie en versnelling op onze evolutionaire reizen.

Dan geef ik zo een aantal tips hoe je je kan verbinden en achter deze mystieke 7/7 energie kan scharen…

Introspectie, zelfonderzoek, spiritualiteit, studie en je fysieke capaciteit verbeteren zijn zeker nu gewenste activiteiten …

Dit is een tijd om – als je die mogelijkheid hebt – het wat rustiger aan te doen en meer naar binnen te keren.

Omdat de 7/7 energie een niet fysieke/materialistische energie is en de focus nu niet ligt op het geld verdienen..is dit een goede tijd om vakantie te nemen.

Veel rust is nodig met de 7-vibratie… dit zijn erg mystieke, spirituele energieën en mogelijk zullen fysieke verschijnselen hierdoor zich voordoen.

Spirituele gidsen kunnen ontmoet worden of er mag begeleiding (ideeën vanuit de spirituele dimensie ‘gedownload’) worden ontvangen.

Studie, occulte en verkregen wijsheid staan hoog op de agenda in deze tijd en dit is een fase in de collectieve planningscyclus die meer gericht is op het niet “bezig” zijn.

Tijd alleen, op jezelf mag gewenst en nodig zijn en je zal vrede en afzondering meer kunnen gaan waarderen.

Tips die helpen je jezelf te verbinden (alignment) met de 7/7 energie…

* Wees moedig, authentiek en kwetsbaar. Laat zien wie je werkelijk bent en laat je masker vallen. Wees intiem met anderen. Coaching kan je helpen je beetje bij beetje te openen.

* Sta jezelf toe gezien te worden. Schrijf blogs, plaats videofilmpjes op YouTube. Zo nodig kan je eerst anoniem beginnen met ‘posten’.

* Laat je fantasie varen. Investeer de tijd in het leren kennen van anderen wie ze werkelijk zijn, niet door roze getinte glazen. Luister naar hun waarheid en accepteer dit als hun waarheid.

* Focus op het helen van je hart als je voelt dat je hart gesloten is door trauma of pijn.

* Wees mindful voor ‘spirituele bypassing’! Sta álle gevoelens toe en accepteer deze.

Geniet van deze magische 7-7 energie!

conscious living doelbewust leven hexagram 7-7
Staat in jouw Hexagram, zoals in deze, ook code 7-7?

Ik hoop dat deze tips je supporten en je helpen om je beter met deze hoge energieën te verbinden die nu zo direct binnen ons bereik komen..

Wil je weten of jij Code 7-7 in jouw unieke Blauwdruk hebt staan?

Aanvraagformulier

    Laat een reactie achter

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *